Servicii deratizare Slatina

Coral Impex Slatina

Servicii deratizare Slatina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Servicii deratizare Slatina: Coral Impex Slatina.

Despre Noi

S.C. CORAL IMPEX S.R.L. este o companie cu peste 200 angajati (2008), a fost fondata in anul 1993 si are ca obiect de activitate prestarea serviciilor de DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE (DDD) si TRATAMENTE FITOSANITARE.

deratizare slatina

  Societatea noastra dispune de toate mijloacele necesare pentru a elimina focarele de infectie reprezentate de rozatoarele nocive. Actiunile noastre pot fi curative sau preventive, iar scopul lor este de a elimina definitiv prezenta nedorita a soarecilor sau a sobolanilor, ca atare oferim servicii complete de deratizare locuintelor particulare, scolilor si gradinitelor, spitalelor si cabinetelor medicale, cladirilor de birouri, barurilor si restaurantelor, cinematografelor si salilor de spectacol. Actionam atat in interior cat si in exterior, in curti, gradini, campuri, parcuri sau orice fel de spatiu verde.

  Combatem si prevenim eficient raspandirea insectelor, rozatoarelor si germenilor patogeni, surse permanente de boli si pagube materiale, folosind metode de lucru actuale si substante eficiente, pentru a va asigura servicii la standarde calitative inalte. Materialele si solutiile noastre sunt avizate de Ministerul Sanatatii si conforme cu normele europene, iar personalul este instruit si calificat.

deratizare dezinsectie slatina

  Pentru a fi mai aproape de clientii nostri din marile comunitati urbane, am infiintat mai multe sucursale in tara, astfel incat, in prezent detinem un numar de 12 puncte de lucru. Insa experienta de lucru a companiei Coral nu se opreste doar la cele 12 puncte de lucru, de-alungul existentei sale realizand lucrari de anvergura in orase precum: Slatina, Iasi, Braila, Galati, Piatra Neamt, Videle, Alexandria, Tn. Magurele, Slobozia, Sfantu Gheorghe, Rm. Valcea, Oradea, Marghita, Turda