Servicii deratizare Oradea

Partizan EcoServ

Servicii deratizare Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Servicii deratizare Oradea: Partizan EcoServ.

Despre Noi

Servicii Deratizare Dezinsectie Dezinfectie oradea

Servicii Deratizare Dezinsectie Dezinfectie oradeaInfiintata in 2009, S.C. Partizan Ecoserv S.R.L., vine in ajutorul dumneavoastra pentru a va scapa de dăunătorii nedoriti, incepand de la insecte si rozatoare pana la bacterii si microbi, atat la domiciliu cat si in spațiile comerciale, într-un mod ecologic. 

Partizan Ecoserv S.R.L. vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o gama diversificata de servicii profesionale. Avand ca si obiectiv, cresterea calitatii pachetului de servicii oferite clientilor, Partizan Ecoserv S.R.L. a urmarit intotdeauna perfectionarea in domeniul in care activeaza. Va oferim servicii specializate de Dezinsectie, Dezinfectie si Deratizare, adaptate atat pentru spatiile interioare cat si pentru cele exterioare. Astfel, garantam ca veti putea beneficia de confortul dorit intr-un mediu de locuit, sau de lucru igienizat complet.

Scopul nostru este de a va intampina intr-un mod cat mai profesional, astfel incat sa dispuneti de cel mai inalt standard in domeniu Dezinsectiei, Dezinfectiei si Deratizarii.

Firma noastra detine utilaje perfomante de ultima ora, precum si substante care corespund celor mai exigente cerinte ale Ministerului Sanatatii si UE, care nu sunt periculoase pentru oameni si care nu polueaza mediul.

Substantele utilizate pentru serviciile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie sunt avizate de Institutul pentru Igiena Sanitara Publica, fiind aprobate si omologate de Ministerul Sanatatii si Sigurantei Alimentare.

Va stam la dispozitie cu tratamente, de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, “one-off” (o singura interventie), sau pe baza de contract.

  • Angajati specializati, cu aviz medical periodic si cazier verificat
  • Asigurarea riscului profesional
  • Servicii profesionale prestate cu ajutorul celor mai noi tehnologii
  • Dezinfectanti de uz medical de cea mai buna calitate, produsi in UE in conformitate cu legislatia sanitara in vigoare
  • Nu mai trebuie sa investiti bani in utilaje si echipamente
  • Consumabilele sunt incluse in pret, fiind eliminate pierderile sau achizitia de produse slabe calitativ.
  • Eliminarea problemelor cu personalul propriu
  • Posibilitatea preluarii personalului de curatenie in cazul externalizarii serviciului de curatenie
  • Curatenia inseamna sanatate 

Galerie foto