Servicii deratizare Medias

Servicii Deratizare Medias - DDD INTER MEDIA SERVICE SRL

Servicii deratizare Medias reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Servicii deratizare Medias: Servicii Deratizare Medias - DDD INTER MEDIA SERVICE SRL.

 DDD INTER MEDIA SERVICE SRL 
 DERATIZARE - DEZINSECTIE - DEZINFECTIE 
 CURATENIE - IGIENIZARE 
 SIBIU - MEDIAS - BRASOV  
 0744.522.386 / 0744.522.387 

Despre Noi

  Inter Media Service SRL va ofera servicii de deratizare, dezinsectie, dezinfectie in Medias, Sibiu, Brasov si imprejurimi cu solutii profesionale pentru orice tipuri de daunatori si virusi intalnite in majoritatea spatiilor inchise sau deschide atat persoanelor fizice, cat si juridice. Dispunem de personal calificat si cu experienta, echipamente si materiale care va garanteaza rezolvarea problemelor dumneavoastra pe termen lung.

servicii ddd sibiu brasov medias

Dezinfectie

dezinfectie covid medias

Dezinfectarea este una dintre metodele de decontaminare, prin care sunt distruse microorganismele. In procesul de dezinfectare, doar formele vegetative ale microorganismelor sunt indepartate - sporii bacterieni si virusurile „lente” nu sunt eliminate. Cu alte cuvinte, acesta nu este un proces pe deplin eficient. In plus, exista mai multe forme si produse de dezinfectare, care au o eficacitate diferita. De exemplu, dezinfectarea care se realizeaza in institutiile medicale este capabila sa distruga chiar tuberculoza, enterovirusurile si unele forme de spori.

COVID-19 se poate raspandi rapid in scoli, printre elevi, personal si profesori, prin intermediul picaturilor nazofaringiene produse cand o persoana infectata tuseste sau stranuta. Se poate raspandi si prin intermediul suprafetelor sau obiectelor contaminate. Apelati acum la noi pentru dezinfectarea si sterilizarea suprafetelor.

Dezinfectarea se realizeaza mai ales asupra suprafetelor utilizabile, de ex. blaturi, balustrade sau manerele usilor, utilizate frecvent. Ea reprezinta, de asemenea, o etapa de urmat inainte de sterilizarea intr-o autoclava (in cadrul secventei de decontaminare), atunci cand vorbim de sterilizarea instrumentelor. In spitale si alte facilitati medicale, dar si in saloanele de infrumusetare, exista o obligatie legala de a utiliza secventa de decontaminare, in care dezinfectarea trebuie sa aiba loc inainte de sterilizare.

Dezinsectie

dezinsectie dezinfectie medias

Dezinsectia este necesara pentru a evita bolile care sunt transmise prin intermediul insectelor si evitarea pagubelor ce pot fi cauzate de unele specii.

Pentru prevenirea si combaterea insectelor daunatoare si purtatoare de microbi si boli, va oferim cel mai eficient serviciu de dezinsectie. Substantele pe care le utilizam in procedura de dezinsectie sunt inodore, nefiind toxice pentru om si animale. Aceste substante se regasesc pe lista de produse pesticide avizate de Ministerul Sanatatii.

Spectrul de actiune al substantelor pe care le utilizam se refera la urmatoarele categorii de insecte: gandaci de bucatarie, purici, muste, tantari, furnici, plojnite, paienjeni, termite, insecte de plaja, daunatori depozite si larve.

deratizare medias

Deratizare

  Nu va lasati invadati de rozatoare si apelati oricand la serviciile noastre specializate. Astfel veti fi la adapost de efectele negative pe care prezenta soarecilor sau a sobolanilor le pot avea asupra dumneavoastra, a familiei sau clientilor.

Contactati-ne si noi vom lua masurile care va vor scapa definitiv de acest pericol real atat din punct de vedere al sanatatii cat si din punct de vedere economic. 

Actionam atat in interior cat si in exterior, in curti, gradini, campuri, parcuri sau orice fel de spatiu verde.

servicii deratizare dezinsectie dezinfectie medias

 • deratizare sobolani, ghene gunoi, gropi de gunoi, dezinfectie virusuri, bacterii, microbi, infectii, fungii, spori
 • asociatii de proprietari, saloane infrumusetare, mijloace de transport, autobuze, microbuze, tren, metrou
 • depozite deseuri, piete, cimitire, parcuri, targuri, piscine, bazine de inot
 • dezinsectie tantari, paduchi, purici, omizi, furnici, gandaci, stupi albine, viespi, infestari
 • dezinfectie cabinete medicale, farmacii, dezinfectie corona virus covid-19 sars-cov-2
 • hale de depozitare, hale de productie, mori, camine batrani, centre comerciale, hipermarketuri, supermarketuri
 • subsoluri, beciuri, scari de bloc, unitati sanitare, case, curti, gospodarii
 • cladiri birouri, saune, canalizare, unitati de invatamant, toalete publice
 • brutarii, patiserii, restaurante, hoteluri, cafenele, spitale, clinici private, scoli, gradanite, crese
 • spatii verzi, spatii de joaca, tratamente fintosanitare, ignifugare, magazii, silozuri

Servicii

 • Dezinsectie: impotriva gindacilor de bucatarie, pureci, plosnite, furnici, molii, muste, tintari, fluturi etc.
 • Deratizare: impotriva tuturor speciilor de soareci si sobolani
 • Dezinfectie: impotriva tuturor tipurilor de microbi, bacterii, fungi si virusi.

Galerie foto