Servicii deratizare Ludus

Servicii deratizare Ludus - SANOFIT UNO

Servicii deratizare Ludus reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Servicii deratizare Ludus: Servicii deratizare Ludus - SANOFIT UNO.

dezinfectie tg mures

Despre Noi

SANOFIT UNO este o firma autorizata care ofera servicii profesionale de:

 • Deratizare (actiunea de eliminare a animalelor rozatoare daunatoare: sobolani, soareci, etc)
 • Dezinsectie (activitate de combatere a insectelor in stadiul de stadiul de larva sau adult cu substante specifice avizate)
 • Dezinfectie (procesul de eliminare a microbilor si a microorganismelor din aer, de pe obiecte, precum si din spatiu. Previne infestarea personalului cu diferiti microbi si virusi. Obiectivul este de a preveni infectiile si bolile transmisibile)

Oferim servicii DDD pentru: institutiile de stat (scoli, gradinite, etc.), asociatiile de proprietari, magazine alimentare, hoteluri, restaurante, persoane fizice si juridice.

servicii_dezinfectie_mures

Dispunem de dotari moderne (pompe VOLPI, termofoggere, lampi ULV motopompe) si echipe de lucru formate din oameni calificati (atestati) cu o bogata experienta in domeniu. Prin metode combinate, care pot fi adaptate pentru orice profil alimentar sau industrial,calitatea lucrarilor, preturi avantajoase cu posibilitati de esalonari lunare, disciplina, seriozitate si promptitudine, societatea noastra poate indeplini in cele mai bune conditii obiectivele stabilite privind serviciile DDD ale societatii dvs.

dezinsectie dezinfectie deratizare mures

SANOFIT UNO este autorizata de Directia de Sanatate Publica Mures, Agentia Judeteana de Protectia Mediului, Inspectoratul de Politie - Serviciul arme, explozivi, substante toxice si Inspectoratul de Protectie a Muncii si poate executa operatiuni de deratizare, dezinsectie, dezinfectie in orice localitate din Romania.

Societatea noastra are implementat Sistemul de Management al Calitatii conform standardelor SR EN ISO 9001:2008, Sistemul de Management de Mediu, conform standardului ISO 14001:2004 si a Licentei clasa III pentru serviciul de salubrizare - autorizatie pentru activitati de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie, eliberata de Autoritatea Nationala de Reglementare Pentru Servicii Publice de Gospodarie Comunala (A.N.R.S.C.).

deratizare-dezinsectie-dezinfectie mures

 • deratizare sobolani, ghene gunoi, gropi de gunoi, dezinfectie virusuri, bacterii, microbi, infectii, fungii, spori
 • asociatii de proprietari, saloane infrumusetare, mijloace de transport, autobuze, microbuze, tren, metrouderatizare targu mures
 • depozite deseuri, piete, cimitire, parcuri, targuri, piscine, bazine de inot
 • dezinsectie tantari, paduchi, purici, omizi, furnici, gandaci, stupi albine, viespi, infestari
 • dezinfectie cabinete medicale, farmacii, dezinfectie corona virus covid-19 sars-cov-2
 • hale de depozitare, hale de productie, mori, camine batrani, centre comerciale, hipermarketuri, supermarketuri
 • subsoluri, beciuri, scari de bloc, unitati sanitare, case, curti, gospodarii
 • cladiri birouri, saune, canalizare, unitati de invatamant, toalete publice
 • brutarii, patiserii, restaurante, hoteluri, cafenele, spitale, clinici private, scoli, gradanite, crese
 • spatii verzi, spatii de joaca, tratamente fintosanitare, ignifugare, magazii, silozuri

Substantele pe care le folosim sunt avizate de Ministerul Sanatatii si au un grad redus de toxicitate avand in vedere tendinta Comunitatii Europene de a elimina treptat substantele chimice (clasice) si substituirea lor cu produse ecologice (Biocide).

servicii ddd mures

Deratizarea este necesara pentru a ne proteja de boli ce se pot transmite de catre rozatoare prin contact cu animalul (ori fecalele sau urina acestuia) sau muscatura, si pentru a evita pagubele ce pot fi cauzate de acestia.

Pentru prevenirea si distrugerea rozatoarelor, va punem la dispozitie serviciul de deratizare prin aplicarea de masuri punctuale s-au permanente, cu o importanta deosebita deoarece rozatoarele sunt principalii purtatori de boli si aducatori de pagube economice.

Dezinfectia este necesara pentru a evita sau a combate aparitia unor boli infectioase prin distrugerea agentilor patogeni, bacterii, virusi si microorganisme.

Dezinfectia consta in actiuni de prevenire si combatere a diferitelor boli infectioase si parazitare la om si la animale, urmarind distrugerea germenilor patogeni de pe suprafetele vizate. In orice spatiu se impune pe langa curatenia mecanica si realizarea operatiunii de dezinfectie.

dezinfectie-covid-mures

Daca este nevoie sa mentineti suprafete sau spatii la un grad foarte inalt de curatenie si dezinfectare contra tuturor germenilor, bacteriilor, virusilor, ciupercilor, protozoarelor, viermilor si altor elemente microbiologice daunatoare este nevoie de un proces de igienizare. Procesul se mai numeste "decontaminarea microaeroflorei" si implica sterilizarea suprafetelor, mediului ambient si atmosferei dintr-o locatie.

Se aplica pe suprafetele vizate substantele dezinfectante de mare putere care omoara 100% din factorii daunatori biologici si agentii patogeni vizati. Procesul se numeste "nebulizare" datorita ustensilelor folosite - nebulizatoarele ulv (ultra low volume) care creaza efectiv o „ceata” care acopera cu particole de cateva zeci de micron diametru (un micron este a mia parte dintr-un milimetru) suprafetele, pentru acoperire maxima a tuturor zonelor afectate. Interventia dureaza intre cateva zeci de minute pana la o ora pentru fiecare zona de 25 metri patrati, pentru a respecta cu strictete specificatiile din fisa tehnica a substantelor dezinfectante si distrugerea tuturor patogenilor din spatiile tratate.

servicii ddd mures

Dezinsectia este necesara pentru a evita bolile care sunt transmise prin intermediul insectelor si evitarea pagubelor ce pot fi cauzate de unele specii.

Pentru prevenirea si combaterea insectelor daunatoare si purtatoare de microbi si boli, va oferim cel mai eficient serviciu de dezinsectie. Substantele pe care le utilizam in procedura de dezinsectie sunt inodore, nefiind toxice pentru om si animale. Aceste substante se regasesc pe lista de produse pesticide avizate de Ministerul Sanatatii.

Spectrul de actiune al substantelor pe care le utilizam se refera la urmatoarele categorii de insecte: gandaci de bucatarie, purici, muste, tantari, furnici, plojnite, paienjeni, termite, insecte de plaja, daunatori depozite si larve.

SANOFIT UNO