Servicii deratizare Iasi

Servicii Deratizare Iasi - ECOPEST EXPERT SRL

Servicii deratizare Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Servicii deratizare Iasi: Servicii Deratizare Iasi - ECOPEST EXPERT SRL.

deratizare-dezinsectie-dezinfectie roman

Despre Noi

Firma de deratzare, dezinsectie, dezinfectie  SC ECOPEST EXPERT SRL a fost infiintata din dorinta de a oferi servicii de calitate clientilor. De aceea venim in intampinarea dumneavoastra cu oferte de pret competitive, solutii profesionale, seriozitate si profesionalism. Precauti si responsabili, suntem atenti si ne asiguram ca nici una din interventiile noastre nu se vor transforma intr-un pericol, datorita substantelor toxice. Acest lucru il garantam prin abordarea unor practici ecologice, prietenoase cu mediul, si prin atestarea conform standardelor in vigoare. Efectuam servicii ddd pe raza judetelor Vaslui, Neamt, Suceava, Bacau, Botosani, Iasi, Galati.

Echipa noastra te scapa de orice daunator si te asiguram ca produsele si echipamentele profesionale pe care le utilizam sunt solutia perfecta pentru activitatile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie.

serviciiddd Vaslui, Neamt, Suceava, Bacau, Botosani, Iasi, Galati

Servicii Dezinfectie - COVID-19
dezinfectie covid 19 iasi

Peste tot in jurul nostru sunt si se dezvolta continuu microorganisme daunatoare omului si nu numai. Acestea duc la aparitia a diverse boli grave ce sunt transmisibile si a diverselor infectii, de care ar trebui sa ne ferim.

Noul coronavirus se raspandeste cel mai frecvent de la persoana la persoana, dar este posibil sa se transmita si prin intermediul suprafetelor contaminate, atunci cand o persoana atinge cu mana suprafetele contaminate si isi duce ulterior mana la nas, gura sau ochi. Din aceasta cauza, pentru limitarea raspandirii, se recoamnda ca suprafetele sa fie dezinfectate corect, utilizand produse capabile sa distruga coronavirusul de pe aceste suprafete.

Metodele de aplicare depind de conformatia incaperilor, precum si de utilitatea acestora. Principalele metode de dezinfectie aplicate de noi sunt: pulverizarea, nebulizarea (ceata rece), termonebulizarea (ceata calda).

 • Folosim substante profesionale in combaterea bacteriilor si a virusurilor intr-un mod profesionist
 • Realizam servicii de dezinfectie atat in interiorul locatiei cat si in spatii exterioare
 • Dezinfectam cu solutii antibacteriene si antivirale locuintele si spatiile destinate birourilor, spitalele, gradinitele sau orice alt spatiu pe care il detineti, indiferent de folosire

Dezinfectia se realizeaza prin pulverizarea, nebulizarea sau, dupa caz, termonebulizarea produselor dezinfectante asupra locatiilor vizate. Toate substantele si materiale folosite sunt avizate de Ministerul Sanatatii, sunt ecologice, biodegradabile, si nu au efect toxic asupra organismului uman.

deratizare iasi

Servicii Deratizare
servicii deratizare iasi

Prin actiunile de deratizare vizam combaterea rozatoarelor si impiedicarea inmultirii lor, acestea reprezentand un pericol permanent de transmitere a bolilor si de pierderi economice.

Obligativitatea acestei interventii este operata prin lege si este recomandata consumatorilor economici ori de cate ori este nevoie, dar nu mai rar de o data la sase luni de zile.

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate in lupta impotriva daunatorilor, este important sa se procedeze in etape, dupa un plan bine stabilit. Metodele de combatere a rozatoarelor se vor alege de fiecare data de catre specialistii DDD, dupa o inspectie amanuntita a spatiului vizat, tinandu-se cont de destinatia acestuia, gradul de infestare si tipul daunatorilor.

Sobolanii sunt mamifere rozatoare, de dimensiuni mai mari decat soarecii, raspanditi in special pe teritoriul Europei si Asiei. In tara noastra pot fi intalnite atat specii de camp, care provoaca pagube culturilor agricole si livezilor de pomi fructiferi, cat si specii ce isi desfasoara activitatea in preajma gospodariilor. Pe langa pagubele pe care le pot provoca alimentelor si pardoselilor/peretilor (in incercarea de a patrunde in locuinta), acestia pot fi purtatorii unor boli (ciuma, tifos, trichineloza etc.) si paraziti, precum purecii si capusele.

Deratizarea se efectueaza atat in interior cat si in exterior pentru a elimina locurile de adapost si pentru a impiedica patrunderea rozatoarelor in interior.

dezinsectie iasi

Servicii Dezinsectie

Dezinsectia se poate efectua prin metode: fizice, mecanice, biologice sau chimice. Serviciile de dezinsectie sunt de doua feluri: profilactice si curative. Dezinsectia profilactica (de necesitate) se executa periodic sau la semnalarea reaparitiei insectelor daunatoare si poate fi: generala, totala sau partiala. Dezinsectia profilactica vizeaza distrugerea insectelor si acarienilor pe tot parcursul anului, realizandu-se la un interval de cel putin 3 luni, dar nu mai mult de 6 luni.

Este foarte important sa va asigurati de faptul ca insectele nu vor mai reprezenta o problema pentru dumneavoastra, ele pod devein destul de periculoase si pot afecta starea de sanatate a persoanelor din acele immobile. Optand pentru servicii de dezinsectie periodica, insectele nu mai pot reprezenta o problema pentru dumneavoastra.

Legislatia in vigoare prevede o periodicitate de max. 3 luni pentru efectuarea interventiilor de dezinsectie si max. 6 luni pentru deratizare pentru toti agentii economici.

Servicii

 • deratizare sobolani, ghene gunoi, gropi de gunoi, dezinfectie virusuri, bacterii, microbi, infectii, fungii, spori
 • asociatii de proprietari, saloane infrumusetare, mijloace de transport, autobuze, microbuze, tren, metrou
 • depozite deseuri, piete, cimitire, parcuri, targuri, piscine, bazine de inot
 • dezinsectie tantari, paduchi, purici, omizi, furnici, gandaci, stupi albine, viespi, infestari
 • dezinfectie cabinete medicale, farmacii, dezinfectie corona virus covid-19 sars-cov-2
 • hale de depozitare, hale de productie, mori, camine batrani, centre comerciale, hipermarketuri, supermarketuri
 • subsoluri, beciuri, scari de bloc, unitati sanitare, case, curti, gospodarii
 • cladiri birouri, saune, canalizare, unitati de invatamant, toalete publice
 • brutarii, patiserii, restaurante, hoteluri, cafenele, spitale, clinici private, scoli, gradanite, crese
 • spatii verzi, spatii de joaca, tratamente fintosanitare, ignifugare, magazii, silozuri

PRETURI PERSOANE FIZICE

PRET-persoana-fizica-DERATIZARE-DEZINFECTIE roman  

PRETURI PERSOANE JURIDICE

pretdezinsectiederatizaredezinfectie roman

Galerie foto