Servicii deratizare Bucuresti-Sector 6

ECO SISTEM D.D. SRL

Servicii deratizare Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Servicii deratizare Bucuresti-Sector 6: ECO SISTEM D.D. SRL.

Deratizare Dezinsectie Dezinfectie sector 6

Despre Noi

servicii deratizare dezinsectie dezinfectie sector 6ECO SISTEM DD SRL executa operatiuni de deratizare, dezinsectie si dezinfectie Bucuresti - Ilfov folosind produse avizate de Ministerul Sanatatii. Serviciile noastre au ca obiectiv principal protectia sanatatii oamenilor si a mediului impotriva efectelor daunatoare generate de rozatoare, diferite insecte, care sunt purtatoare de boli microbiene si parazitare atat la oameni cat si la animale.

Deratizarea reprezinta actiunea de combatere a rozatoarelor daunatoare si intrucat combaterea este mai grea, este de recomandat preventia in aparitia si raspandirea acestor daunatori prin procese periodice de deratizare. Dezinsectia poate fi executata cu scopul de prevenire in rolul de impiedicare a aparitiei si raspandirii insectelor daunatoare, cat si cu scopul de eliminare, avand drept rol distrugerea definitiva a acestora.

Deratizare chimica sau ecologica in spatii exterioare sau interioare: gospodarii, subsoluri, hambare cereale, vapoare, curti, beciuri, case, ghene gunoi bloc, cotete animale, cosuri de gunoi. soarecii, sobolanii sau cartitele sunt anihilate cu ajutorul unor substante chimice, capcane sau otrava. Deratizarea este obligatorie pentru toate persoanele juridice, insa este accesibila si recomandata si persoanelor fizice. 

deratizare sector 6

Dezinfectia este o actiune destinata in primul rand decontaminarii mediului, constand in prevenirea si combaterea bolilor infectioase si parazitarea la om si animale. Dezinfectia previne si combate raspandirea in masa a bolilor transmisibile.

servicii deratizare sector 6Dezinfectia generala se realizeaza prin aplicarea de substante biocide si se va efectuaa periodic, trimestrial sau ori de cate ori este nevoie, doar cu substante autorizate si se va efectua numai de personal specializat,calificat si autorizat.

Principalele metode de dezinfectie aplicate de noi sunt:

 • Pulverizare
 • Nebulizare (ceata rece)
 • Termonebulizare (ceata calda)

Timpul de actiune al solutiei de lucru dezinfectante este de la cateva minute la cateva ore, in functie de igiena spatiului si de substanta folosita pentru distrugerea microorganismelor (virusi, bacterii, bacili, etc), spatiul dezinfectat trebuie inchis, minim 2 ore, dupa care este aerisit, minim 1 ora.

Servicii

Servicii Deratizare - Dezinsectie - Dezinfectie Bucuresti - Ilfov

 • deratizare sobolani, ghene gunoi, gropi de gunoi, dezinfectie virusuri, bacterii, microbi, infectii, fungii, spori
 • asociatii de proprietari, saloane infrumusetare, mijloace de transport, autobuze, microbuze, tren, metrou
 • depozite deseuri, piete, cimitire, parcuri, targuri, piscine, bazine de inot
 • dezinsectie tantari, paduchi, purici, omizi, furnici, gandaci, stupi albine, viespi, infestari
 • dezinfectie cabinete medicale, farmacii, dezinfectie corona virus covid-19 sars-cov-2
 • hale de depozitare, hale de productie, mori, camine batrani, centre comerciale, hipermarketuri, supermarketuri
 • subsoluri, beciuri, scari de bloc, unitati sanitare, case, curti, gospodarii
 • cladiri birouri, saune, canalizare, unitati de invatamant, toalete publice
 • brutarii, patiserii, restaurante, hoteluri, cafenele, spitale, clinici private, scoli, gradanite, crese
 • spatii verzi, spatii de joaca, tratamente fintosanitare, ignifugare, magazii, silozuri

Galerie foto