Servicii deratizare Afumati

Deratizare Afumati

Servicii deratizare Afumati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Servicii deratizare Afumati: Deratizare Afumati.

Executam operatiuni de deratizare, dezinsectie si dezinfectie Afumati, Ilfov folosind produse avizate de Ministerul Sanatatii. Dispunem de personal specializat, cu experienta vasta in domeniu, care respecta cu strictete normativele de siguranta impuse de legislatia in domeniu.

Deratizarea reprezinta actiunea de combatere a rozatoarelor daunatoare si intrucat combaterea este mai grea, este de recomandat preventia in aparitia si raspandirea acestor daunatori prin procese periodice de deratizare. Dezinsectia poate fi executata cu scopul de prevenire in rolul de impiedicare a aparitiei si raspandirii insectelor daunatoare, cat si cu scopul de eliminare, avand drept rol distrugerea definitiva a acestora.

Dezinfectia este o actiune destinata in primul rand decontaminarii mediului, constand in prevenirea si combaterea bolilor infectioase si parazitarea la om si animale. Dezinfectia previne si combate raspandirea in masa a bolilor transmisibile.